Vandsparer

At mindske spild af rent drikkevand er hele omdrejningspunktet for GEYSER® vandsparersystemet, som findes til køkken og badeværelsesarmaturer. Disse indsatser mindsker vandspildet ved både at reducere gennemløb og blande vandet med luft. Resultatet er ansvarlig komfortabel anvendelse af rent drikkevand, hvilket resulterer i en mere miljømæssigt, ansvarlig anvendelse af rent drikkevand.

GEYSER® vandsparersystemet til køkken og håndvask fås med indvendig 22.1mm gevind (Fig. 1), udvendig 24.1mm gevind (Fig. 2) og som indsatser til at udskifte i eksisterende 22.1mm og 24.1mm (Fig. 3). Alle tre udgaver fås i henholdsvis 3L/min, 6 L/min og 9 L/min.

 Figur 1 Indvendig 22.1 mm gevind   

 

 

 

Figur 2 Udvendig 24.1 mm gevind

 

 

Figur 3 Passer til eksisterende indvendig 22.1 mm og udvendig 24.1 mm gevind

 

 

Hvor mange liter i minuttet:

   3L/min anbefales til håndvasken på badeværelset. 

   6L/min anbefales til håndvask og køkken.

   9 L/min anbefales til køkken.

I bryggers er der oftest ikke behov for vandsparer. Ellers anbefaling som til køkken.

 

Til køkken fås også:

 

 

 

 

 

 

 

9 L/min svingbar vandsparer, der giver mulighed for at dreje vandstrålen rund i vasken efter behov. Den svingbar vandsparer er universal til både 22.1mm og 24.1mm.

 

9 L/min svingbar vandsparer med dobbeltfunktion, der giver mulighed for at dreje vandstrålen rund i vasken efter behov samt en brusefunktion der optimerer skylle- og spuleeffekten. Den svingbar dobbeltfunktion vandsparer er universal til både 22.1mm og 24.1mm. 

 

9 L/min svingbar vandsparer med fleksibel slange, der giver mulighed for at dreje vandstrålen rund i vasken efter behov med ekstra fleksibilitet. Den svingbar vandsparer med slange er universal til både 22.1mm og 24.1mm. 

 

9 L/min svingbar vandsparer med dobbeltfunktion og fleksibel slange, der giver mulighed for at dreje vandstrålen rund i vasken efter behov med ekstra fleksibilitet samt en brusefunktion der optimerer skylle- og spuleeffekten. Den svingbar vandsparer med slange er universal til både 22.1mm og 24.1mm. 

 

*I danske boliger yder vandtrykket gennemsnitligt 3 bar. Ved traditionelle installationer, uden nogen form for vandstrømsreduktion, giver 3 bar vandtryk ca. 12 liter i minuttet for håndvask- og køkkenarmaturer. Med GEYSER® vandsparersystem kan det beregnede vandforbrug reduceres med henholdsvis 75%, 50% eller 25%, alt efter behovet hos den enkelte bruger. 

  

 

Emballage

Emballagerne i GEYSER® vandsparersystem er fremstillet med henblik på at leve op til vores krav til ansvarlighed. Papdelen af emballagen er FSC®-certificeret og 100% genanvendelig. Affaldssorteres som pap.

De dele af emballagen der med fordel kan udføres i plast, er fremstillet af PET-plast, der er 100% genanvendelig. Affaldssorteres som hård plast.