Vandsparerarmaturer

At mindske spild af rent drikkevand er hele omdrejningspunktet for GEYSER® vandsparerarmaturer, som findes til køkken og badeværelse. Disse armaturer mindsker vandspildet ved både at reducere gennemløb og blande vandet med luft. Resultatet er ansvarlig komfortabel anvendelse af rent drikkevand, hvilket resulterer i en mere miljømæssigt, ansvarlig anvendelse af rent drikkevand. Armaturer til bruser er ikke i sig selv vandbesparende, fordi en vandsparereffekt opnås ved at tilslutte en relevant vandsparerbruser.

GEYSER® vandsparerarmaturer fås i varierende design så der altid er mulighed for at finde en model der passer ind i både baderum og køkken.

GEYSER® vandsparerarmaturer til køkken yder 9 liter i minuttet ved et vandtryk på 3 bar.

GEYSER® vandsparerarmaturer til håndvask yder 6 liter i minuttet ved et vandtryk på 3 bar.

GEYSER® vandsparerarmaturer er testet og godkendt til installation i enhver lovlig installation.

 

*I danske boliger yder vandtrykket gennemsnitligt 3 bar. Ved traditionelle installationer, uden nogen form for vandstrømsreduktion, giver 3 bar vandtryk ca. 12 liter i minuttet for håndvask- og køkkenarmaturer. Med GEYSER® vandsparersystem kan det beregnede vandforbrug reduceres med henholdsvis 50% eller 25%, alt efter behovet hos den enkelte bruger.

 

Emballage

Emballagerne i GEYSER® vandsparersystem er fremstillet med henblik på at leve op til vores krav til ansvarlighed. Papdelen af emballagen er FSC®-certificeret og 100% genanvendelig. Affaldssorteres som pap.